Odoo + afbeelding en tekst

De Nubi

Contactloze handdispenser voor de hygiëne naar uw personeel, uw klanten en uzelf. De NUBI heeft een 5L bidon waar de handspray in wordt voorzien. Met deze capaciteit kunnen wel 7000 handen worden besprenkeld zonder te moeten opvullen. De klant hoeft zelf niets meer aan te raken zoals de drukpompjes, doekjes, etc. Met het gebruik van de NUBI hebben zij de hygiëne die nodig is om uw zaak/gebouw te betreden en kunnen zij genieten van de diensten die u levert.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Hygiëne voor uw handen

Klanten komen toe aan uw winkel, restaurant, café,... en zij worden verplicht om de handen te ontsmetten alvorens zij het gebouw mogen betreden.

Bij binnenkomst houden de klanten hun handen onder de dispenser en zal de NUBI automatisch de handen besprenkelen met de handspray.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Frisheid en comfort

De klant hoeft zelf niets meer aan te raken zoals de drukpompjes, doekjes, etc. Met het gebruik van de NUBI hebben zij de hygiëne die nodig is om uw zaak/gebouw te betreden en kunnen zij genieten van de diensten die u levert. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Grote capaciteit

De NUBI heeft een 5L bidon waar de handspray in wordt voorzien. Met deze capaciteit kunnen wel 7000 handen worden besprenkeld zonder te moeten opvullen.